Danmarks bedste badehoteller

danmarks bedste badehoteller

Se Danmarks bedste badehoteller lige her. Skal du holde ferie herhjemme, så bliver det ikke mere klassisk end på et typisk dansk badehotel i romantisk stil.

Den slags hoteller kan du selvfølgelig finde herunder, men der er også andre muligheder for at bo lige ud til stranden. Læs med her, hvor vi præsenterer Danmarks bedste badehoteller.

 

Sandkaas Badehotel – Allinge

Ved stranden i Allinge

Tidligere gæster er bare vilde med Sandkaas Badehotel, der kun er for voksne. Især fremhæves det søde værtspar og den rigtig gode morgenmad. Hotellet har kun 15 værelser og næsten lige så mange værelsestyper. Der er også mulighed for at booke familieværelser.

Sandkaas Badehotel tilbyder gratis morgenmadsbuffet og har desuden bar og have. Over vejen ligger stranden. Der er ingen tvivl om, at det her er et af Danmarks bedste badehoteller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kallehavegaard Badehotel – Løkken

I dejlige Løkken

Dejligt moderne badehotel holdt i gammel stil. Her bor I ikke bare tæt på stranden i Løkken, men får også en lækker morgenmadsbuffet og topservice fra det venlige værtspar.

Kallehavegaard Badehotel tilbyder desuden have, café/kaffebar, restaurant og gratis wifi. Der er gratis parkering ved hotellet, som er et rigtig godt valg til badeferien i Nordjylland.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruths Hotel – Skagen

Legendarisk badehotel

Ruths Hotel er uden tvivl et af Danmarks mest berømte badehoteller. Det er bestemt ikke billigt, men til gengæld bor du i historiske omgivelser et stenkast fra stranden.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har pengeskab, fladskærms tv, gratis wifi og balkon eller terrasse. Faciliteterne tæller spa, fitness, bar/lounge, 2 restauranter og indendørs swimmingpool. Både morgenmad og parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hjerting Badehotel

Direkte på stranden

Det anmelderroste Hjerting Badehotel ligger direkte ud til stranden. Her bor du på et klassisk badehotel i skønne omgivelser. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – f.eks. med havudsigt.

Hjerting Badehotel tilbyder spa, sauna, fitness, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen og du kan parkere gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Fredensborg Badehotel – Rønne

Et af Bornholms bedste hoteller

Umiddelbart syd for Rønne ligger det 4-stjernede Fredensborg Badehotel med udsigt over havet. Her er der bl.a en skøn terrasse, der er et perfekt sted til de lange lyse sommeraftener.

Værelserne er lyse og moderne med bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi, balkon eller terrasse og mulighed for at lave te/kaffe.

Fredensborg Badehotel har faciliteter som spa, have, kaffebar, bar/lounge, restaurant og selvbetjeningsvaskeri. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet, mens parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sinatur Hotel Storebælt – Nyborg

Moderne hotel ved stranden

Et badehotel behøver ikke være lille og ligge i en klassisk gammel bygning. Det er Sinatur Hotel Storebælt et godt eksempel på. Her bor du på et moderne hotel, der har lyse og funktionelle værelser med tv, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet kan ofte bookes til en god pris og det er endda inklusive morgenmad og parkering. Sinatur Hotel Storebælt har faciliteter som have, tagterrasse, bar/lounge og restaurant.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gilleleje Strand

Med to minutters gang til stranden

Tæt på stranden og byens hyggelige havneområde med gode spisesteder ligger Hotel Gilleleje Strand i en charmerende ældre bygning. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. med havudsigt.

Hotel Gilleleje  Strand har faciliteter som have, kaffebar, bar/lounge, restaurant og selvbetjeningsvaskeri. Du kan parkere gratis og morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Liseleje Badehotel

Midt i hyggelige Liseleje

Vi bliver i Nordsjælland, men rykker lidt vestpå til badebyen Liseleje. Her ligger det dejlige Liseleje Badehotel 200 meter fra den lange strand, der fortsætter helt til Tisvildeleje.

Du kan bo i hovedbygningen eller i længen med adgang til den dejlige have. Der er værelser med både privat og fælles badeværelse. Liseleje Badehotel har en hyggelig kaffebar, hvor du kan få morgenmad. Parkering er gratis.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Marienlyst Strandhotel – Helsingør

Kendt badehotel i Helsingør

Marienlyst Strandhotel er nok et af Danmarks mest kendte badehoteller. Der er tale om et større overnatningssted med 154 værelser fordelt på flere værelsestyper – fra enkeltværelser til suiter.

På værelserne finder du bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en lækker spa, der tilbyder en lang række behandlinger.

Andre faciliteter tæller fitness, kasino, bar/lounge og den skønne restaurant 1861. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og du kan parkere gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Danmarks bedste badehoteller. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitDenmark for at få inspiration til oplevelser, der hvor du booker overnatning.