aarhus bedste hoteller

Vi vil alle gerne booke det bedste hotel til den lavest mulige pris. Hvad der er det bedste hotel afhænger helt af, hvad du lægger vægt på. Er det beliggenhed, faciliteter eller vil du bare have det bedst mulige hotel til den laveste pris?

Er det tilfældet, så kender vi alle de faktorer, der får prisen til at stige. Først og fremmest er det dyrest i højsæsonen, der typisk ligger i sommerperioden og over jul og nytår. Kan du holde ferie på et andet tidspunkt, så er det en oplagt mulighed for at spare penge.

Det samme gør sig gældende med beliggenheden. Hoteller i centrum er som udgangspunkt dyrest. Snup et hotel i udkanten af byen – måske i gåafstand til bymidten eller tæt på offentlig transport, der kan bringe dig til centrum.

Hvad siger hotelbookingsiderne selv?

Hotelbookingsider som hotels.com og booking.com udgiver ofte artikler om, hvordan du booker hotel til den billigst mulige pris.

Udover ovenstående, så kan det næsten altid betale sig at booke i god tid. Du skal også vælge hotel efter dine præferencer. Hvad har du brug for – hvad skal dit hotel tilbyde?

Er du ligeglad med spa, bar eller konferencerum, så vælg et hotel uden. Der betales typisk ekstra for den slags faciliteter – især hvis de kræver personale, der er omkostningstungt for overnatningsstederne.

Mange steder kan du spare gode penge ved at tjekke ind om søndagen, hvor weekendgæsterne er rejst hjem.

Du kan også tilmelde dig bookingportalernes nyhedsbrev for på den måde altid at være opdateret på tilbud og kampagner.

Mine råd

Først og fremmest skal du søge på flere forskellige sider. Her er det dog vigtigt, at du grundigt sammenligner hvad der er inkluderet i prisen. Er det samme værelsestype, er det refunderbart og er morgenmad inkluderet? Kommer du i bil, så tjek om parkering ved hotellet er med i prisen.

Du SKAL også tilmelde dig et rewardprogram. Her er der i mine øjne kun én bookingside, der tilbyder et attraktivt loyalitetsprogram: hotels.com. Her får du billigere priser, når du er logget ind og yderligere rabat på hver 10. overnatning. Der er flere fordele alt efter, hvilket medlemsniveau du er på.

Et af mine absolut bedste råd er ikke så aktuelt i Danmark, hvor der kun er få hostels. Måske tænker du, at sovesale ikke er noget for dig, men mange hostels har også almindelige værelser med privat bad. Af en eller anden grund er de ofte billigere end hoteller og guesthouses.

Jeg har sparet tusindvis af kroner på overnatning ved at vælge et dobbeltværelse på et hostel i stedet for på et traditionelt hotel. Som sagt er det ikke så aktuelt i Danmark, men en fantastisk mulighed for at spare når du rejser ud i verden.