Overnatning ved Fårup Sommerland

Bo tæt på Fårup Sommerland på et af disse nøje udvalgte overnatningssteder, der alle får gode anmeldelser af tidligere gæster. Du kan bl.a. vælge mellem badehotel, vandrehjem eller bed & breakfast.

Fårup Sommerland ligger i Nordjylland tæt på de kendte badebyer Løkken og Blokhus. Parken åbnede i 1975 og er en af Danmarks mest populære sommerlande.

Fårup Sommerland byder på over 60 forskellige forlystelser, herunder rutsjebaner, vandattraktioner, karuseller og meget mere.

Der er også flere forskellige spisesteder, butikker og underholdningstilbud. Fårup Sommerland, der er kendt for sin familievenlige profil, tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende.

 

Kallehavegaard Badehotel – Løkken

I dejlige Løkken

Dejligt moderne badehotel holdt i gammel stil. Her bor I ikke bare tæt på stranden i Løkken, men får også en lækker morgenmadsbuffet og topservice fra det venlige værtspar.

Kallehavegaard Badehotel tilbyder desuden have, café/kaffebar, restaurant og gratis wifi. Der er gratis parkering ved hotellet, som er et rigtig godt valg til badeferien i Nordjylland. Der er ca. 12 km til Fårup Sommerland.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Strandhotellet Blokhus

Populært strandhotel tæt på Fårup Sommerland

Vælger du Strandhotellet i Blokhus kan du kombinere besøget i Fårup Sommerland med en skøn badeferie. Strandhotellet ligger lige ved stranden og tæt på alt hvad Blokhus har at byde på.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, minibar, elkedel, pengeskab og gratis wifi. Af faciliteter finder du spa, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og det er gratis at parkere. Der er ca. 7 km til Fårup Sommerland.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kunstart 20 – Saltum

Bed & Breakfast med topanmeldelser

Kunstart 20 i Saltum får topanmeldelser af tidligere gæster. Her er kun fire værelser, så det er om at booke det populære bed & breakfast i god tid.

På Kunstart 20 bor du på lækre lyse værelser i en charmerende bygning, der er omgivet af smuk natur. Det lille bed & breakfast tilbyder gratis morgenmad og gratis parkering. Der er ca. 4 km til Fårup Sommerland.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anne Just’s Havehotel

I smuk have kendt fra tv

Måske kender du Anne Just fra tv-programmet Haven i Hune. Det er her hendes lille hotel ligger omgivet af den skønneste have som gæster har fri adgang til.

Hotellet er klassisk indrettet, og du kan vælge værelser med fælles badeværelser eller lejlighed med privat badeværelse. Parkering er gratis. Der er ca. 4 km til Fårup Sommerland.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Olsens Hygge – Brødslev

Dejligt overnatningssted med venligt værtspar

Bag det herlige navn gemmer sig et mindre, men hyggeligt overnatningssted, hvor værtsparret Editha og Walther tager imod med åbne arme.

Olsens Hygge ligger i Brødslev ca. 6 km fra Fårup Sommerland. Her bo du i værelser med bl.a. tv og fuldt udstyret tekøkken. Badeværelset deles med de øvrige gæster.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Thise Ladegaard – Manna, Brønderslev

Vandrehjem med god beliggenhed

I den lille by Manna tæt på Brønderslev kan du bo på Thise Ladegaard, der er et godt vandrehjem med enkelt indrettede værelser, der har fælles badeværelse.

Du har fri adgang til tv-stuen og fælleskøkkenet. Vandrehjemmet ligger i dejlige naturvenlige omgivelser ca. 9 km fra Fårup Sommerland.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var de bedste overnatningssteder ved Fårup Sommerland. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på EnjoyNordjylland for at få inspiration til oplevelser i Nordjylland.