Danmarks bedste slots- og herregårdshoteller

Flere af Danmarks slotte og herregårde er i dag indrettet som hoteller. Her har du mulighed for at bo som en konge i en af de fine historiske bygninger, der som regel oser af charme og romantik.

Læs bare med herunder, hvor vi præsenterer Danmarks bedste slots- og herregårdshoteller.

 

Dragsholm Slot – Hørve

Slotsophold i historiske omgivelser

Dragsholm Slot ligger i naturskønne omgivelser i Nordvestsjælland. Det imponerende slot har 34 værelser fordelt på flere værelsestyper, der er smagfuldt indrettede og bl.a. har pengeskab, aftenopredning og gratis wifi.

Af faciliteter kan nævnes have, fitness, bar/lounge og den lækre restaurant, der har fået en stjerne i Michelinguiden. Der er gratis udlån af cykler, og slottet ligger desuden tæt på en 18-hullers golfbane. Dragsholm Slot tilbyder desuden gratis morgenmad på hverdage.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast – Nykøbing Falster

Mindre overnatningssted med topanmeldelser

Lige udenfor Nykøbing Falster ligger det anmelderroste Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast. Det er et historisk sted, hvor du kan vælge standard- eller familieværelse. Begge værelsestyper har delt badeværelse.

Ny Kirstineberg tilbyder have, fælleskøkken og selvbetjeningsvaskeri. Morgenmad er inkluderet i prisen, og det er gratis at parkere. Tidligere gæster er især glade for morgenmaden og de hyggelige omgivelser.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Kragerup Gods – Ruds Vedby

Populært gods i smukke omgivelser

Det 4-stjernede Kragerup Gods er nok et af Danmarks mest kendte slots- og herregårdshoteller. Her er 57 smagfuldt indrettede værelser med bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Kragerup Gods har en lang række faciliteter som spa, have, bar/lounge, indendørs swimmingpool og den populære restaurant Blixen, der serverer lækker gourmetmad. Det populære gods tilbyder desuden gratis morgenmad og fri parkering.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kokkedal Slot – Kokkedal

Velkendt slot med spaafdeling

Det charmerende Kokkedal Slot er fra 1865 og opført af konsul Frederik H. Block, der var en af stifterne af Østasiatisk Kompagni. Kokkedal Slot ligger i grønne omgivelser og er nabo til en god 18-hullers golfbane.

Slottet har en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, pengeskab og gratis wifi. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og det er gratis at parkere.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hindsgavl Slot – Middelfart

Hyggeligt slot i pragtfuld park

I smukke omgivelser lige ned til Lillebælt ligger Hindsgavl Slot, der er nyrenoveret. Hotellet har 120 værelser, og du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Hindsgavl Slot har faciliteter som f.eks. kaffebar, bar/lounge og restaurant med gratis morgenmad. Stedet har masser af parkeringspladser, hvor du også kan lade bilen op, hvis du har elbil.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sostrup Slot og Kloster – Grenå

Vælg mellem værelse eller lejlighed

Det smukke Sostrup Slot fra omkring år 1600 tilbyder overnatning i smukke omgivelser tæt på Grenå. Du kan vælge mellem almindelige værelser eller en 2-værelses lejlighed, der vil være perfekt til familieferien.

Sostrup Slot arrangerer i løbet af året flere arrangementer og ligger tæt på stranden og flere golfbaner. Parkering ved overnatningsstedet er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sophiendal Slotshotel – Skanderborg

Tæt på både Aarhus og Silkeborgsøerne

I det smukke kuperede landskab ved Skanderborg ligger Sophiendal Slotshotel i en charmerende bygning opført sidst i 1800-tallet. Hotellet har 34 værelser fordelt på flere værelsestyper – fra economyværelser til suiter. Der er også mulighed for at booke familieværelser.

Indretningen på Sophiendal Slotshotel oser af hygge og historie. Du kan nyde den gode restaurant og de skønne omgivelser i haven. Hotellet tilbyder desuden bar/lounge, gratis parkering og mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Broholm Slot – Gudme

Historisk overnatning tæt på Egeskov Slot

Det skønne Broholm Slot på Sydfyn har været ejet af den samme familie i 13 generationer. Her bor du idyllisk tæt på Svendborg og det populære Egeskov Slot. Hotellet tilbyder bl.a. bar, have, terrasse og restaurant, der har fokus på lokale råvarer i sæson.

Du kan bo i suite, familieværelse eller dobbeltværelse med delt eller privat badeværelse. Parkering er gratis, og der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Danmarks bedste slots- og herregårdshoteller. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitDenmark for at få inspiration til oplevelser, der hvor du booker overnatning.