Overnatning ved Legoland® – de bedste steder

Søger du overnatning ved Legoland® og Givskud Zoo, så læs med her. Vi har fundet de bedste overnatningssteder til din ferie i dejlige Sønderjylland.

Legoland behøver næsten ingen præsentation. Parken er kendt for sine legoklodser og har forskellige sektioner med temaer som Miniland, Adventure Land, Ninjago World og Pirate Land.

Legoland tilbyder en bred vifte af forlystelser, shows og aktiviteter, der alle er baseret på Lego-temaet.

 

Hotel Legoland®

Legolands eget hotel

Vi begynder selvfølgelig med Legolands eget hotel, der ligger klods op ad den populære forlystelsespark. Hotellet har en lang række værelsestyper, der typisk er farverigt indrettet og nogle af dem har endda legebord med legoklodser.

Af faciliteter tilbyder Hotel Legoland® have, bar/lounge, restauranter, motionscenter, legeplads og Legobutik. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og det er gratis at parkere ved hotellet. Søger du overnatning ved Legoland, så er det her, du skal bo.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lalandia Resort Billund

Populært vandland tæt på Legoland

Vil du kombinere din tur til Legoland med et sjovt vandland, så er Lalandia det perfekte valg. Her bor du blot 500 meter fra Legolands mange gode forlystelser. I Lalandia bor du i fuldt udstyrede feriehuse med plads til hele familien.

Udover det sjove vandland med bl.a. rutsjebane og lazy river, så har Lalandia også en lang række faciliteter. F.eks. have, spabad, fitness, legeplads, bar/lounge og hele fem restauranter. Du kan parkere gratis ved overnatningsstedet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Billund BnB

Populært og anmelderrost Bed & Breakfast

Ca. 7 km fra Legoland og 25 km fra Givskud Zoo ligger Billund BnB, der får topanmeldelser af tidligere gæster. Det er især værtsparret og den gode service, der får rosende ord med på vejen.

På Billund BnB kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper – også med plads til familien. Stedet tilbyder bl.a. cykeludlejning, te/kaffe på fællesarealer og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Lodge

Moderne hotel med indendørs swimmingpool

Det 4-stjernede The Lodge ligger ca. 500 meter fra Legoland. Der er tale om et moderne hotel med flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Der kan bo op til seks personer i samme værelse.

The Lodge har faciliteter som have, fitness, børnepool, swimmingpool, bar/lounge og tre restauranter. Parkering er gratis, og du har mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Refborg Hotel & Spiseri

God beliggenhed og meget venligt personale

Skal man tro tidligere gæster, så får du topservice af det venlige personale på Refborg Hotel & Spiseri. Overnatningsstedet ligger centralt kun 1,5 km fra Legoland.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, hvoraf nogle har plads til fire personer. Refborg Hotel har bl.a. bar/lounge, restaurant og tilbyder gratis morgenmadsbuffet. Der kan parkeres frit ved hotellet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gregersminde

I dejligt naturområde tæt på Legoland

Lige udenfor Billund i naturskønne omgivelser ligger Gregersminde, der kan anbefales til børnefamilien. De kan bo i egen hytte, og børnene har legeplads og kan klappe stedets ponyer.

Tidligere gæster er især glade for beliggenheden og den gode og venlige service. Gregersminde ligger ca. 3,5 km fra Legoland og tilbyder værelser med privat eller fælles badeværelse. Der kan parkeres gratis på stedet.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var de bedste hoteller tæt på Legoland. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Læs mere om Legoland og klik ind på VisitBillund for at se andre seværdigheder i området.