Overnatning ved Egeskov Slot

Find overnatning ved Egeskov Slot på et af disse overnatningssteder, der er nøje udvalgte og får gode anmeldelser af tidligere gæster. Du kan bl.a. vælge mellem pensionat, bed & breakfast og klassisk hotel.

Egeskov Slot ligger på Fyn, og betragtes som et af Europas bedst bevarede renæssanceslotte. Det blev bygget i 1554 af rigsråd Frands Brockenhuus og har siden da været i familiens ejendom.

Egeskov Slot er omgivet af en voldgrav og en stor park, der indeholder haver, skove og søer. Slottet og parken er åbne for offentligheden, og der findes forskellige aktiviteter og museer på området. Det er en meget populær turistattraktion i Danmark.

 

Treehouse Escape – Kværndrup

Unik træhytte tæt på Egeskov Slot

Vil du kombinere besøget på Egeskov Slot med en unik oplevelse, så er Treehouse Escape helt sikkert noget for dig. Her bor du i en charmerende træhytte i træerne.

Hytten ligger med udsigt til den smukke natur og har bl.a. terrasse, badeværelse og gratis wifi. Tidligere gæster storroser stedet for beliggenheden og de servicemindede værter. Morgenmand er tilgængeligt, og der er gratis parkering. Fra Treehouse er der ca. 1,5 km til Egeskov Slot.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Kardemommehuset – Hundstrup

Charmerende overnatningssted med gode anmeldelser

Endnu et sted, der får topanmeldelser af tidligere gæster. Kardemommehuset ligger ca. 9 km fra Egeskov Slot og tilbyder lyse og hyggeligt indrettede værelser med udgang til have og spiseområde.

Værelserne har bl.a. elkedel, køleskab og brødrister. Der er fælles badeværelse. På Kardemommehuset kan du parkere gratis og har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Pensionatet Ro – Stenstrup

Populært og hyggeligt overnatningssted

I rolige og naturvenlige omgivelser ligger Pensionatet Ro, der er endnu et sted på Sydfyn, der får rigtig gode anmeldelser. Især får det venlige værtspar mange rosende ord med på vejen.

Det skønne landsted fra 1908 tilbyder moderne indrettede værelser, der deler badeværelse. Pensionatet ligger perfekt mellem Svendborg og Egeskov Slot, hvortil der er 8 km. Der tilbydes morgenmad og du kan parkere gratis.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Safine B&B – Korinth

Anmelderrost bed & breakfast i Korinth

Det populære og anmelderroste Safine B&B tilbyder moderne indrettede værelser med privat eller fælles badeværelse. Tidligere gæster fremhæver især den venlige vært og den gode morgenmad.

Safine B&B ligger i rolige omgivelser 11 km fra Egeskov Slot og 10 km fra Faaborg. Du kan parkere gratis på stedet.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Best Western Plus Hotel Svendborg

Moderne hotel centralt i Svendborg

Egeskov Slot ligger tæt på Svendborg, hvor du finder det store Best Western Plus, som er til dig, der ønsker et hotel med faciliteter som f.eks. fitness, bar/lounge og restaurant.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle er moderne indrettede og har tv, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet. Der er ca. 13 km til Egeskov Slot.

Se pris på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 


Det var de bedste overnatningssteder ved Egeskov Slot. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitFyn for at få inspiration til oplevelser på Fyn.