Danmarks bedste spahoteller

danmarks bedste badehoteller

Spa- og wellnessophold er superpopulært i øjeblikket. Danmarks bedste spahoteller har som regel fokus på at give gæsterne en helhedsoplevelse, hvor også topservice og lækker mad er en del af pakken.

I hele landet finder du dejlige hoteller med mulighed for at få en luksuriøs oplevelse, der kan være et tiltrængt afbræk fra hverdagen. Læs mere om, hvor du finder Danmarks bedste spahoteller herunder.

 

Nimb Hotel – København

Luksushotel centralt i København

Dyrt, men dejligt. Det legendariske Nimb Hotel ligger i forbindelse med Tivoli. Her skal du have den store tegnebog op af lommen, men hotellet får topanmeldelser af tidligere gæster.

Intet synes at være overladt til tilfældighederne på Nimb Hotel. Det gælder også stedets wellnessområde, der byder på bl.a. lounge, marokkansk hamam og et stort udvalg af skønheds- og velværebehandlinger.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, elkedel, minibar, espressomaskine, pengeskab og premium sengetøj.

Udover spa og motionscenter finder du faciliteter som bar/lounge, 5 restauranter og en indbydende swimmingpool på taget. Morgenmad er tilgængelig, og hotellet tilbyder desuden parkeringsservice. Nimb Hotel er ren luksus og et af Danmarks bedste hoteller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Alsik Hotel & Spa – Sønderborg

Lækkert moderne hotel ved havnen i Sønderborg

Det store Alsik er et nyere 4-stjernet hotel, der har en stor spa- og wellnessafdeling, som fordeler sig over fire etager. Området kaldes Alsik Nordisk Spa & Wellness, der tilbyder 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle er lyse og venlige med bl.a. tv, køleskab, pengeskab, elkedel og espressomaskine.

Af faciliteter har Alsik fitness, bar/lounge og 3 restauranter med gastronomi i top. Forvent en luksuriøs oplevelse på et af Danmarks bedste spahoteller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kurhotel Skodsborg – Skodsborg

Velkendt kurhotel i Nordsjælland

Når vi taler Danmarks bedste spahoteller kan man ikke komme udenom Kurhotel Skodsborg, der fra 1898 fungerede som badesanatorium. Traditionen er ført videre, og i dag kan det berømte kurhotel tilbyde spa og wellness i luksuriøse omgivelser.

Den prisvindende spa byder bl.a. på lounge, koldvandskar, hydrospa, flere saunaer og bassiner og selvfølgelig en lang række behandlinger.

Kurhotel Skodsborg har også fitness, bar/lounge, restaurant, tagterrasse og udendørs swimmingpool. Vælg mellem flere forskellige værelsestyper – fra standard til skønne suiter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Vejlefjord – Vejle

Større hotel i pragtfulde omgivelser

Lige ud til Vejle Fjord ligger det tidligere sanatorium (indviet i år 1900), der nu hedder Hotel Vejlefjord. Allerede når du kommer kørende op til den historiske bygning fornemmer du stedets storhed.

Udover at være populært hotel kan Vejlefjord også tilbyde en skøn spa med mulighed for en lang række behandlinger. Du finder bl.a. thalasso spa og termiske bade med mulighed for at prøve saunagus. Der er tale om et større spaområde med fokus på velvære.

Det kan være, at du kommer for spa’en, men snup en nat eller to og lad roen sænke sig over krop og sjæl. Hotel Vejlefjord har faciliteter som f.eks. fitness, bar/lounge og restaurant. Og så er der de skønne omgivelser ud til fjorden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Marienlyst Strandhotel – Helsingør

Kendt badehotel i Helsingør

Marienlyst Strandhotel er nok et af Danmarks mest kendte badehoteller. Det er et større overnatningssted med 154 værelser fordelt på flere værelsestyper – fra enkeltværelser til suiter. På værelserne finder du bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet har en lækker spa 1600 m² stor spaafdeling med flot udsigt over Øresund. Her kan du få en lang række behandlinger, men også prøve saunagus eller stedets sanse- og motionsrum. I forbindelse med spaen er der både shop og café.

Andre faciliteter tæller fitness, kasino, bar/lounge og den skønne restaurant 1861. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og du kan parkere gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Fjordgaarden – Ringkøbing

Spahotel i smukke omgivelser

Spaområdet på Hotel Fjordgaarden ligger fantastisk smukt i naturen. Der er tale om et nyere wellnesscenter med en lang række behandlinger, men du kan også nyde godt af f.eks. dampbad, bassiner og flere saunaer.

Hotel Fjordgaarden er et 4-stjernet hotel, der er skabt til ro og fordybelse i de smukke omgivelser ved Ringkøbing Fjord. Udover spaområdet har hotellet også faciliteter som fitness, bar/lounge, restaurant og udlån af cykler.

På værelserne finder du tv, pudemenu, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Du kan parkere gratis og morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruths Hotel – Skagen

Legendarisk badehotel

Ruths Hotel er uden tvivl et af Danmarks mest berømte badehoteller. Det er bestemt ikke billigt, men til gengæld bor du i historiske omgivelser et stenkast fra stranden i dejlige Skagen.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har pengeskab, fladskærms tv, gratis wifi og balkon eller terrasse. Faciliteterne tæller fitness, bar/lounge, 2 restauranter og indendørs swimmingpool.

Ruths Hotel har også en dejlig spa med flere forskellige slags behandlinger og mulighed for at prøve f.eks. dampbad, sauna og terapibassin. Både morgenmad og parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Comwell Borupgaard – Snekkersten

Skøn spa i Nordsjælland

I Snekkersten i Nordsjælland ligger Comwell Borupgaard, der byder på lækre spaoplevelser. Du kan få en lang række behandlinger og f.eks. prøve stedets spapark, bretchelbath og AquaSpa med saltsauna.

Comwell Borupgaard har 149 værelser fordelt på flere værelsestyper, der alle har tv, elkedel, pudemenu, gratis wifi og premium sengetøj.

Af faciliteter finder du bl.a. fitness, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, mens det er gratis at parkere.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel d’Angleterre – København

Luksushotel med lækker spaafdeling

Et af Danmarks mest berømte hoteller er uden tvivl d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Den store hvide bygning fra 1755 oser af klasse og lækker luksus.

Her kan du prøve den fremragende spa Amazing Space, hvor du kan få skræddersyet dit personlige behandlingsprogram. Omgivelserne er luksuriøse og indbyder til afslapning og velvære. Der er fri adgang til Amazing Space for hotellets gæster.

Hotel d’Angleterre har 92 værelser fordelt på flere værelsestyper – bl.a. kan du booke en af de lækre suiter. Hotellet tilbyder en lang række faciliteter som f.eks. spa, motionscenter, champagnebar, michelinrestaurant og indendørs swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 


Det var Danmarks bedste spahoteller. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitDenmark for at få inspiration til oplevelser, der hvor du booker overnatning.