Danmarks bedste kroer

danmarks bedste kroer

De danske kroer er ofte historiske steder, der forbindes med hygge og romantik. Oprindelig var de lige dele værtshuse og spisesteder, men folk på gennemrejse kunne på nogle kroer også søge ly for natten.

Dengang var kroerne enkle overnatningssteder, men i dag er værelserne større og væsentlig mere komfortable med en lang række faciliteter. Find Danmarks bedste kroer lige her og få en perfekt ferie i hyggelige og romantiske omgivelser.

 

Molskroen – Ebeltoft

Charmerende kro med prisvindende restaurant

På Molskroen bor du et stenkast fra stranden og ca. 8 km til Ebeltoft. Der er kun 18 værelser, så du skal booke i god tid for at prøve en af Danmarks bedste kroer, der også vil være perfekt til et gourmetophold. Her finder du nemlig en fremragende restaurant, som har fået en Michelin Green Star.

Molskroen tilbyder faciliteter som f.eks. have, terrasse og gratis wifi. Morgenmad er inkluderet i prisen, og du kan roligt tage bilen med – det er gratis at parkere.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hørby Færgekro – Holbæk

Populær og anmelderrost kro

Med perfekt beliggenhed lige ud til Holbæk Fjord ligger Hørby Færgekro, der nyrenoveret tilbyder lyse og lækre værelser. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper – fra såkaldte kahytter til juniorsuiter.

Hørby Færgekro, der ligger ca. 10 km fra Holbæk, tilbyder bl.a. terrasse, bar/lounge, restaurant og gratis morgenmad. Der er fri parkering ved kroen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Svostrup Kro – Silkeborg

Klassisk kro med herlig indretning

Lige udenfor Silkeborg ligger Svostrup Kro i naturskønne omgivelser. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der er kreativt indrettet i gammel stil og med masser af detaljer.

Svostrup Kro har faciliteter som have, terrasse, restaurant, legeplads og ladestander til elbil. Morgenmad er inkluderet i prisen og du kan parkere gratis. Tidligere gæster roser især beliggenheden og det venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tyrstrup Kro – Christiansfeld

Hyggelig kro med god restaurant

Charmerende Tyrstrup Kro ligger ved Christiansfeld i Sønderjylland. Det 4-stjernede overnatningssted har 37 værelser, der er indrettet i klassisk gammel stil. Du kan bl.a. booke suiter med jacuzzi.

Tyrstrup Kro er kendt for sin gode restaurant, hvor du kan nyde en lækker gourmetmenu. Kroen tilbyder desuden have, terrasse, bar/lounge, selvbetjeningsvaskeri og inkluderet morgenmad. Der er gratis parkering på Tyrstrup Kro, der er en af Danmarks bedste kroer.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Gerlev Kro – Jægerspris

I Hornsherred tæt på golfbane og historiske seværdigheder

Lige syd for Jægerspris og ca. 6 km fra Frederikssund ligger den hyggelige Gerlev Kro, der er mest kendt for sin restaurant, der serverer dejlig kromad i hyggelige omgivelser.

Gerlev Kro har 20 værelser, der deler det fælles køkken. Morgenmad er inkluderet i prisen og det er gratis at parkere ved kroen.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Bov Kro – Padborg

Hyggelig kro tæt på den tyske grænse

Så skal vi til Sønderjylland og den hyggelige Bov Kro, der ligger i Padborg tæt på grænsen til Tyskland. Den 3-stjernede kro tilbyder gratis morgenmadsbuffet og faciliteter som bar, have og restaurant.

Tidligere gæster fremhæver især det venlige og imødekommende personale, der sørger for god service og atmosfære. Det er gratis at parkere ved kroen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ølsted Kro – Ølsted

Tæt på sø og fjord

I den lille by Ølsted få kilometer fra Frederiksværk i Nordsjælland finder du Ølsted Kro, hvor du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper.

Kroen ligger tæt på Arresø og Roskilde Fjord, der er oplagte mål til nogle gode gåture. På Ølsted Kro finder du desuden bar, have og en dejlig restaurant, der serverer klassisk kromad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hjørring Kro – Hjørring

God beliggenhed i forhold til oplevelser i Nordjylland

Efter en større renovering fremstår Hjørring Kro i dag lys og moderne. Hotellet har 19 værelser fordelt på enkelt- og dobbeltværelser med bl.a. tv og gratis wifi.

Hjørring Kro har kaffebar, restaurant og gratis parkering. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad på den 3-stjernede kro, hvor tidligere gæster fremhæver det venlige personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Fredensborg Store Kro – Fredensborg

Historisk kro ved Fredensborg Slot

Fredensborg Store Kro er med sine mere end 200 år på bagen ikke bare en historisk kro, men også af en vis størrelse. Hele 90 værelser fordelt på adskillige værelsestyper finder du på kroen, der ligger som nabo til Fredensborg Slot.

Af faciliteter finder du bl.a. terrasse, bar/lounge og restaurant. Du kan parkere gratis og har mulighed for at tilkøbe morgenmad. Fredensborg Store Kro ligger i en fin have, men du kan også nyde slotsparken og den flotte natur omkring Esrum Sø.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Danmarks bedste kroer. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitDenmark for at få inspiration til oplevelser, der hvor du booker overnatning.