Overnatning ved Frederiksborg Slot

Find overnatning ved Frederiksborg Slot i Hillerød her, hvor vi præsenterer de bedste steder at bo. Læs mere herunder.

Frederiksborg Slot blev opført af kong Christian IV i 1600-tallet, men har været brændt ned og genopbygget flere gange. Slottet er kendt for sin spektakulære arkitektur og smukke indretning.

Det indeholder i dag Det Nationalhistoriske Museum, hvor du kan opleve en imponerende samling af kunst, antikviteter og historiske genstande. Slottet er også omgivet af en stor slotshave, der er åben for offentligheden.

 

Pharmakon Hotel – Hillerød

Hillerøds bedste hotel

Pharmakon Hotel ligger i forbindelse med et konferencecenter. Det er Hillerøds bedste overnatningssted, der tilbyder flotte moderne værelser og indbydende fællesområder.

Hotellet har faciliteter som have, solterrasse, fitness, bar/lounge og restaurant, der serverer morgenmad og frokost. Du kan parkere gratis ved hotellet. Der er 2,5 km til Frederiksborg Slot.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Best Western Hotel – Hillerød

Tæt på Royal Stage og Frederiksborg Slot

Det 3-stjernede Best Western Hotel i Hillerød har 113 værelser fordelt på flere værelsestyper, der alle har tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Du kan bl.a. booke familieværelser med tekøkken.

På Best Western finder du faciliteter som have, terrasse, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er inkluderet i prisen, og det er gratis at parkere. Der er ca. 2,5 km til Frederiksborg Slot.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Fredensborg Store Kro – Fredensborg

Historisk kro ved Fredensborg Slot

Fredensborg Store Kro er med sine mere end 200 år på bagen ikke bare en historisk kro, men også af en vis størrelse. Hele 90 værelser fordelt på adskillige værelsestyper finder du på kroen, der ligger som nabo til Fredensborg Slot.

Af faciliteter finder du bl.a. terrasse, bar/lounge og restaurant. Du kan parkere gratis og har mulighed for at tilkøbe morgenmad. Fredensborg Store Kro ligger i en fin have, men du kan også nyde slotsparken og den flotte natur omkring Esrum Sø. Der er ca. 9 km til Frederiksborg Slot.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mariegaardens Gæstehus – Hillerød

Mindre overnatningssted med topanmeldelser

Tidligere gæster er helt vilde med Mariegaardens Gæstehus, der får topanmeldelser og de varmeste anbefalinger. Overnatningsstedet ligger nord for Hillerød med ca. 9 km til Frederiksborg Slot.

På Mariegaardens Gæstehus bor du i skønne omgivelser med naturen lige udenfor døren. Værelserne (husene) er veludstyrede og moderne indrettede med bl.a. køkken. Stedet har en indbydende pool og pragtfulde udeområder.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pedersminde Guesthouse – Fredensborg

Familievenligt overnatningssted i Fredensborg

Det populære gæstehus i Fredensborg er på hele 112 m² og således perfekt til den store familie. Du har hele huset, der bl.a. indeholder opholdsstue, badeværelse og to soveværelser.

Pedersminde har også fuldt udstyret køkken og udendørs spiseområde. Huset ligger i rolige naturskønne omgivelser ca. 9 km fra Frederiksborg Slot.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ølsted Kro – Ølsted

Tæt på sø og fjord

I den lille by Ølsted få kilometer fra Frederiksværk i Nordsjælland finder du Ølsted Kro, hvor du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper.

Kroen ligger tæt på Arresø og Roskilde Fjord, der er oplagte mål til nogle gode gåture. På Ølsted Kro finder du desuden bar, have og en dejlig restaurant, der serverer klassisk kromad. Der er ca. 17 km til Frederiksborg Slot.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var de bedste hoteller ved Frederiksborg Slot. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående. Klik ind på visitnordsjælland.dk for at se andre seværdigheder i området.