Danmarks bedste gourmethoteller

danmarks bedste gourmethoteller

Mange hoteller har også en restaurant. Nogle serverer metervaremad, mens andre skiller sig id ved at tilbyde en gastronomisk oplevelse, der selvfølgelig er ledsaget af de helt rigtige vine.

Det er steder, hvor mad og drikke på topniveau betyder lige så meget som selve overnatningen. Læs mere herunder, hvor vi præsenterer Danmarks bedste gourmethoteller.

 

Steigenberger Alsik – Hotel & Spa – Sønderborg

Lækkert moderne hotel ved havnen i Sønderborg

Det store Steigenberger Alsik er et nyere 4-stjernet hotel, der har tre restauranter inklusive den roste Syttende, som har fået en Michelinstjerne. Det er topkok Jesper Koch, der står for køkkenet, som serverer fremragende gourmetmad med fokus på håndværk og udsøgte råvarer.

I forbindelse med dit besøg på Steigenberger Alsik er det oplagt at tage en overnatning. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle er lyse og venlige med bl.a. tv, køleskab, pengeskab, elkedel og espressomaskine.

Udover restauranterne har hotellet faciliteter som fitness, bar/lounge og en veludstyret spaafdeling. Forvent en luksuriøs oplevelse på et af Danmarks bedste gourmethoteller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Frederiksminde – Præstø

Mindre sted med toprestaurant

Så skal vi til Præstø og Hotel Frederiksminde, der i flere år har haft en Michelinstjerne. Restauranten holder tårnhøjt niveau, og du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige menuer med fokus på det nye nordiske køkken. Hotel Frederiksminde har også fået topanmeldelser i diverse medier.

Selve hotellet er forholdsvis lille og ligger naturskønt ved fjorden og tæt på Præstø by. Værelserne er lyse og indrettet med malerier og ældre charmerende møbler.

Hotel Frederiksminde har også have og en hyggelig terrasse. Morgenmad kan tilkøbes, mens parkering er gratis. Et perfekt sted til et gourmetophold i rolige omgivelser.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Dragsholm Slot – Hørve

Gourmetophold i historiske omgivelser

I 2017 fik restauranten på Dragsholm Slot sin første Michelinstjerne. Her byder køkkenet på ny nordisk mad lavet af lokale råvarer fra Lammefjorden. Du kan prøve den lækre gourmetmenu “Tid & Sted”, der består af 14 serveringer. Der er mulighed for at tilkøbe vinmenu.

Dragsholm Slot ligger i naturskønne omgivelser i Nordvestsjælland. Det imponerende slot har 34 værelser fordelt på flere værelsestyper, der er smagfuldt indrettede og bl.a. har pengeskab, aftenopredning og gratis wifi.

Af faciliteter kan nævnes have, fitness og bar/lounge. Der er gratis udlån af cykler og slottet ligger tæt på en 18-hullers golfbane. Dragsholm Slot tilbyder desuden gratis morgenmad på hverdage.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ruths Hotel – Skagen

Legendarisk badehotel med lækker restaurant

Ruths Hotel er uden tvivl et af Danmarks mest berømte badehoteller. Det er bestemt ikke billigt, men til gengæld bor du i historiske omgivelser et stenkast fra stranden.

Hotellet har en lækker gourmetrestaurant, hvor chefkok Jack Cramer sammensætter en 10-12 retters menu, der i den grad udfordrer smagsløgene. Niveauet er tårnhøjt, og du har selvfølgelig mulighed for at tilkøbe en vinmenu.

Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har pengeskab, fladskærms tv, gratis wifi og balkon eller terrasse. Faciliteterne tæller spa, fitness, bar/lounge, 2 restauranter og indendørs swimmingpool. Både morgenmad og parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel d’Angleterre – København

Luksushotel med Michelinrestaurant

Et af Danmarks mest berømte hoteller er uden tvivl d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Den store hvide bygning fra 1755 oser af klasse og lækker luksus.

Her kan du spise fremragende gourmetmad på restaurant Marchal, der har én stjerne i Michelinguiden. Det er topkokken Jakob de Neergaard, der huserer i køkkenet, som primært serverer fransk gastronomi i eksklusive omgivelser.

Hotel d’Angleterre har 92 værelser fordelt på flere værelsestyper – du kan bl.a. booke en af de lækre suiter. Hotellet tilbyder en lang række faciliteter som f.eks. spa, motionscenter, champagnebar og indendørs swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Molskroen – Ebeltoft

Charmerende kro med prisvindende restaurant

Molskroen er ikke kun et charmerende overnatningssted, men har også en fantastisk restaurant, der har fået en Michelin Green Star. Det gastronomiske niveau er højt, og med Stefan Villadsen som køkkenchef et mere moderne udtryk. Det er stedets Signature Menu et godt eksempel på.

Der er kun 18 værelser på Molskroen, hvor du skal booke i god tid for at prøve et af Danmarks bedste gourmetophold. Kroen ligger tæt på stranden og tilbyder faciliteter som f.eks. have, terrasse og gratis wifi. Morgenmad er inkluderet i prisen og du kan roligt tage bilen med – det er gratis at parkere.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Danmarks bedste gourmethoteller. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitDenmark for at få inspiration til oplevelser, der hvor du booker overnatning.