Overnatning ved Knuthenborg Safaripark

Læs om overnatning ved Knuthenborg Safaripark her. Vi har fundet de bedste steder at bo ifølge tidligere gæster. Vælg mellem bl.a. hostel, bed & breakfast og klassisk hotel.

Den populære safaripark ligger tæt på Maribo. Knuthenborg er kendt for sin store samling af vilde dyr, hvor du som besøgende har mulighed for at opleve dem på tæt hold.

Safariparken har f.eks. et område med safarikørsel, hvor du kan køre rundt mellem fritgående dyr som giraffer, zebraer og næsehorn. I særlige indhegninger er der også mulighed for at se bl.a. løver og tigre.

Derudover er der også forskellige aktiviteter og legeområder i parken, som gør den velegnet til familieudflugter. Knuthenborg Safaripark er åben i sommerhalvåret.

 

Godstedlund – Godsted

Lollands bedste overnatningssted

I en ældre hyggelig bygning ca. 10 km fra Maribo ligger Godstedlund, der har syv værelser med delt bad/toilet, men til gengæld er udstyret med stort tv, elkedel, mikrobølgeovn og gratis wifi.

Godstedlund tilbyder desuden have, bar/lounge og en god restaurant. Parkering er gratis, og der er mulighed for at tilkøbe morgenmad. Der er ca. 16 km til Knuthenborg Safaripark.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Skelstrupgaard Bed & Breakfast – Maribo

Populære lejligheder tæt på Maribo

På Skelstrupgaard Bed & Breakfast bor du i lejligheder, hvor de største har plads til seks personer. Lejlighederne har bl.a. privat badeværelse og fuldt udstyret køkken.

Skelstrupgaard Bed & Breakfast ligger i naturskønne omgivelser tæt på Maribo og ca. 5 km fra Knuthenborg Safaripark. Du kan parkere gratis ved Skelstrupgaard.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Hotel Lolland – Nørreballe

Hyggeligt hotel få kilometer fra Knuthenborg Safaripark

Hotel Lolland ligger blot 6 km fra Knuthenborg Safaripark. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper med enten delt eller privat badeværelser. Der er også mulighed for at booke familieværelser.

På Hotel Lolland er morgenmad inkluderet i prisen, og du kan parkere gratis. Faciliteterne tæller bl.a. have og en hyggelig terrasse.

Se pris på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Danhostel Maribo

Godt og billigt tæt på Knuthenborg Safaripark

Det enkle Danhostel i Maribo får rigtig gode anmeldelser. Her kan du bo i hytter med plads til seks personer. Hytterne har privat badeværelse, men også tv. gratis wifi og køkken med bl.a. køleskab, køkkengrej og mulighed for at lave te/kaffe.

Danhostel har faciliteter som grill, café, motionscenter og indendørs swimmingpool. Du kan parkere gratis ved overnatningsstedet. Der er ca. 6 km til Knuthenborg Safaripark.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Pederstrup Bed & Breakfast – Torrig

Bed & Breakfast med topanmeldelser

I den lille by Torrig ligger det anmelderroste Pederstrup Bed & Breakfast. Tidligere gæster roser især den gode service og den lækre morgenmad, som skal tilkøbes.

På Pederstrup Bed & Breakfast kan du vælge mellem flere forskellige lejligheder og værelsestyper. Nogle har køkken og nogle enten delt eller privat badeværelse. Den populære bed & breakfast ligger i naturskønne omgivelser ca. 18 km fra Knuthenborg Safaripark.

Se pris på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast – Nykøbing Falster

Mindre overnatningssted med topanmeldelser

Lige udenfor Nykøbing Falster ligger det anmelderroste Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast. Det er et historisk sted, hvor du kan vælge standard- eller familieværelse. Begge værelsestyper har delt badeværelse.

Ny Kirstineberg tilbyder have, fælleskøkken og selvbetjeningsvaskeri. Morgenmad er inkluderet i prisen, og det er gratis at parkere. Tidligere gæster er især glade for morgenmaden og de hyggelige omgivelser. Der er ca. 26 km til Knuthenborg Safaripark.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 


Det var de bedste overnatningssteder ved Knuthenborg Safaripark. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitLollandFalster for at få inspiration til andre oplevelser i området.