Overnatning ved Camp Adventure og Bon Bon Land

Find overnatning tæt på Camp Adventure (Skovtårnet) og Bon Bon Land her. Går turen til Sydsjællands spændende seværdigheder og smukke natur, så har vi fundet de bedste overnatningssteder til dig.

Populære Camp Adventure tilbyder en række aktiviteter som klatrepark, svævebane, klatrevægge og teambuilding. Camp Adventure er mest kendt for sit ikoniske udsigtstårn, der er 45 meter højt og giver besøgende en fantastisk udsigt over skovene og det omkringliggende landskab.

Ikke langt derfra ligger forlystelsesparken Bon Bon Land, der bl.a. har rutsjebaner, karruseller, vandforlystelser og legepladser. Parken er meget populær blandt både børn og voksne og tiltrækker årligt mange besøgende.

 

Edelsminde Bed & Breakfast – Haslev

Perfekt beliggenhed på Sydsjælland

Skal du på opdagelse på Sydsjælland, hvor f.eks. Skovtårnet og Stevns Klint venter, så er Edelsminde Bed & Breakfast det perfekte udgangspunkt. Her bor du skønt med mulighed for at booke familieværelser.

Det er bl.a. værtinden Anni og den lækre morgenmad, der får tidligere gæster til at give Edelsminde Bed & Breakfast topkarakterer. Det hyggelige overnatningssted har have, picnicområde og fælles køkkenmed køleskab og mikrobølgeovn. Parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Kragerup Gods – Ruds Vedby

Populært gods i smukke omgivelser

Det 4-stjernede Kragerup Gods er nok et af Danmarks mest kendte slots- og herregårdshoteller. Her er 57 smagfuldt indrettede værelser med bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Kragerup Gods har en lang række faciliteter som spa, have, bar/lounge, indendørs swimmingpool og den populære restaurant Blixen, der serverer lækker gourmetmad. Det populære gods tilbyder desuden gratis morgenmad og fri parkering.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Villa Sofie Bed & Breakfast – Haslev

Hyggelig bed & breakfast med topanmeldelser

I naturskønne omgivelser ca. 9 km fra Camp Adventure ligger Villa Sofie Bed & Breakfast, der tilbyder forskellige værelsestyper, som alle har fælles badeværelse.

Stedet tilbyder have, kaffe/te på fællesarealer og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Der kan parkeres gratis ved Villa Sofie.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Fjordkroen – Tappernøje

Mindre overnatningssted med pragtfuld beliggenhed

Med smuk beliggenhed ud til Præstø Fjord og ca. 12 km fra Camp Adventure bor du skønt på Hotel Fjordkroen, der tilbyder moderne værelser med bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Værelserne har enten privat eller delt badeværelse.

På Hotel Fjordkroen finder du have, bar/lounge og restaurant. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og der kan parkers gratis ved overnatningsstedet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Kirstine – Næstved

Godt hotel centralt i Næstved

Hotel Kirstine ligger i et pragtfuldt gammelt bindingsværkshus og er uden tvivl det bedste overnatningssted i Næstved. Der er ca. 7 km til Bon Bon Land og 14 km til Camp Adventure.

På Hotel Kirstine finder du faciliteter som spa, motionscenter, bar/lounge, restaurant og både inden- og udendørs swimmingpool. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var de bedste hoteller tæt på Camp Adventure og Bon Bon Land. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående. Klik ind på SydkystDanmark for at se andre seværdigheder i området.