Overnatning ved Djurs Sommerland

Find overnatning ved Djurs Sommerland lige her. Tæt på den populære attraktion ligger en lang række overnatningssteder og de bedste kan du læse om herunder.

Djurs Sommerland ligger omtrent midt mellem Grenå og Randers. Forlystelsesparken åbnede i 1981 og er siden blevet en af Danmarks største med mere end 60 forlystelser og aktiviteter – herunder rutsjebaner, vandland, karruseller og meget mere.

Parken er kendt for sine temaområder, som inkluderer Piratland, Mexico, Africa og Wild West. Djurs Sommerland tilbyder også forskellige shows og events i løbet af sæsonen.

 

Villa Albeck – Rønde

Bed & Breakfast med topanmeldelser

I Rønde ligger Villa Albeck, der får topanmeldelser af tidligere gæster. De sætter især pris på det venlige værtspar og hyggelige værelser, hvor du har mulighed for at bo med havudsigt. Værelserne har fælles badeværelse.

Villa Albeck har bl.a. have, terrasse og fælles opholdsstue. Morgenmad er inkluderet i prisen og du kan parkere gratis. Der er 18 km til Djurs Sommerland.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Rotzowlund Bed & Breakfast – Grenå

Fuldt udstyret lejlighed

På Rotzowlund Bed & Breakfast bor du i en moderne og fuldt udstyret lejlighed med plads til fire personer. Her er masser af plads at boltre sig på – både indenfor og udenfor.

Rotzowlund Bed & Breakfast ligger roligt i en historisk bygning omringet af smuk natur. Der er 7 km til Grenå og 19 km til Djurs Sommerland.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Molshøjgård – Knebel

Dejlige lejligheder med gode anmeldelser

Har du hele familien med til Djurs Sommerland, så kan du passende booke Molshøjgård, der tilbyder lejligheder med plads til 6-8 personer. Lejlighederne har bl.a. tv, gratis wifi og fuldt udstyret køkken samt udgang til gårdhave.

Molshøjgård ligger i naturskønne omgivelser ved Kalø Vig og Nationalpark Mols Bjerge med 22 km til Djurs Sommerland. Der kan parkeres gratis ved overnatningsstedet.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Årslev Bed & Breakfast – Årslev

Populært og anmelderrost bed & breakfast

Det populære Årslev Bed & Breakfast tilbyder moderne og hyggeligt indrettede værelser med adgang til fælleskøkken. Du kan selv stå for morgenmaden eller tilkøbe den ved booking.

Årslev Bed & Breakfast får rigtig gode anmeldelser, hvor især den venlige og servicemindede vært bliver fremhævet. Overnatningsstedet ligger tæt på Randers og ca. 24 km fra Djurs Sommerland.

Se pris på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 

Hytten – Grenå

I udkanten af Grenå By

I Hytten – Tiny House – kan du bo i eget 2-værelses feriehus med bl.a. fuldt udstyret køkken. Huset, der ligger i naturskønne omgivelser, har også egen terrasse og en lille have.

Du kan parkere ved siden af huset, hvorfra der er ca. 22 km til Djurs Sommerland. Hytten er perfekt til familieferien på Djursland – her er du tæt på mange gode seværdigheder.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på på booking.com >

 


Det var de bedste overnatningssteder ved Djurs Sommerland. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitAarhus for at få inspiration til andre oplevelser i området.