Overnatning ved Louisiana Museum for Moderne Kunst

Louisiana i Humlebæk er Danmarks førende kunstmuseum. Find overnatning ved Louisiana her, hvor vi præsenterer de bedste steder at bo tæt på museet.

Louisiana Museum for Moderne Kunst blev grundlagt i 1958 af samlerne Knud W. Jensen og Vilhelm Lundstrøm. Museet er kendt for sin moderne kunstsamling og flotte beliggenhed ved Øresundskysten.

Louisiana har en omfattende samling af internationalt anerkendt kunst, hvor du kan se værker af bl.a. Pablo Picasso, Andy Warhol, Yayoi Kusama og Jean-Michel Basquiat. Museet er et populært rejsemål blandt kunstelskere og tiltrækker årligt mange besøgende fra hele verden.

 

Kokkedal Slot – Kokkedal

Velkendt slot med spaafdeling

Det charmerende Kokkedal Slot er fra 1865 og opført af konsul Frederik H. Block, der var en af stifterne af Østasiatisk Kompagni. Kokkedal Slot ligger i grønne omgivelser og er nabo til en god 18-hullers golfbane.

Slottet har en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, pengeskab og gratis wifi. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og det er gratis at parkere. Der er ca. 7 km til Louisiana.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Villa Brinkly – Snekkersten

Charmerende overnatningssted tæt på stranden

Med topbeliggenhed i Snekkersten tilbyder Villa Brinkly hyggelige værelser, der giver minder om et klassisk badehotel. Tidligere gæster er især glade for morgenmaden (skal tilkøbes) og den gode service.

Hotel Villa Brinkly tilbyder have, bar/lounge og fri wifi. Du kan parkere gratis ved hotellet, hvorfra der er 4 km til Louisiana.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Comwell Borupgaard – Snekkersten

Skøn spa i Nordsjælland

I Snekkersten ligger Comwell Borupgaard, der har 149 værelser fordelt på flere værelsestyper, som alle har tv, elkedel, pudemenu, gratis wifi og premium sengetøj.

Hotellet er kendt for sine rigtig gode spaoplevelser, hvor du kan få en lang række behandlinger. Andre faciliteter tæller bl.a. fitness, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, mens det er gratis at parkere. Der er ca. 5 km til Louisiana.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rungstedgaard Hotel – Rungsted

Større hotel ved Karen Blixen Museum

Rungstedgaard er et større hotel med 141 værelser. Udover at ligge tæt på Louisiana (ca. 8 km), så er hotellet nabo til det spændende Karen Blixen Museum (Rungstedlund).

På Rungstedgaard Hotel kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper – fra enkeltværelser til suiter. Af faciliteter finder du spa, motionscenter, bar/lounge og restaurant. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes. Der er gratis parkering ved hotellet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Fredensborg Store Kro – Fredensborg

Historisk kro ved Fredensborg Slot

Fredensborg Store Kro er med sine mere end 200 år på bagen ikke bare en historisk kro, men også af en vis størrelse. Hele 90 værelser fordelt på adskillige værelsestyper finder du på kroen, der ligger som nabo til Fredensborg Slot.

Af faciliteter finder du bl.a. terrasse, bar/lounge og restaurant. Du kan parkere gratis og har mulighed for at tilkøbe morgenmad. Fredensborg Store Kro ligger i en fin have, men du kan også nyde slotsparken og den flotte natur omkring Esrum Sø. Der er ca. 8 km til Louisiana.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Marienlyst Strandhotel – Helsingør

Kendt badehotel i Helsingør

Marienlyst Strandhotel er nok et af Danmarks mest kendte badehoteller. Der er tale om et større overnatningssted med 154 værelser fordelt på flere værelsestyper – fra enkeltværelser til suiter.

På værelserne finder du bl.a. tv, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en lækker spa, der tilbyder en lang række behandlinger.

Andre faciliteter tæller fitness, kasino, bar/lounge og den skønne restaurant 1861. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og du kan parkere gratis. Der er ca. 11 km til Louisiana.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var de bedste hoteller ved Louisiana Museum for Moderne Kunst. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående. Klik ind på Wonderful Copenhagen for at se andre seværdigheder i området.