Danmarks bedste hoteller

københavns bedste hoteller

Danmarks bedste hoteller finder du primært udenfor de store byer. Der er typisk tale om mindre overnatningssteder, hvor tidligere gæster fremhæver den personlige service og atmosfære.

I jagten på Danmarks bedste hoteller kan du bogstaveligt talt komme landet rundt. Du kan både bo på badehotel, i lækker luksus eller snuppe en billig ferie på bed & breakfast.

 

Hotel GUESTapart – Aarhus

Måske et af danmarks bedste hoteller

Fantastisk overnatningssted, der målt på antallet af gode anmeldelser fra tidligere gæster kandiderer til titlen som Danmarks bedste hotel. GUESTapart ligger i Aarhus og har 86 moderne lejligheder i forskellig størrelse og standard.

Uanset type får du bl.a. tv, gratis wifi og køkken med køleskab, køkkengrej, opvaskemaskine og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en lang række faciliteter som f.eks. have, sauna, fitness, bar/lounge og restaurant med gratis morgenmad.

Hotel GUESTapart tilbyder gratis parkering og ligger tæt på letbanen, der kan bringe dig ind til Aarhus centrum.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Provstegården Bed & Breakfast – Hovedgård

Bed & Breakfast med topanmeldelser

Hyggeligt bed and breakfast med seks forskellige typer af værelse/lejligheder. Her er tidligere gæster enige om at man får topservice og et moderne overnatningssted med god beliggenhed mellem Horsens og Aarhus.

Provstegården tilbyder flest lejligheder, der udover tv og gratis wifi også har køkken med køleskab, køkkengrej, elkedel og mikrobølgeovn. Der er gratis parkering og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Provstegården har desuden en dejlig have og ligger i rolige omgivelser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Nimb Hotel – København

Luksushotel centralt i København

Dyrt, men dejligt. Det legendariske Nimb Hotel ligger i forbindelse med Tivoli. Her skal du have den store tegnebog op af lommen, men hotellet får topanmeldelser af tidligere gæster.

Intet synes at være overladt til tilfældighederne på Nimb Hotel. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, elkedel, minibar, espressomaskine, pengeskab og premium sengetøj.

Af faciliteter finder du bl.a. spa, motionscenter, 2 barer/lounger, 5 restauranter en og en indbydende swimmingpool på taget. Morgenmad er tilgængelig, og hotellet tilbyder desuden parkeringsservice. Nimb Hotel er ren luksus og et af Danmarks bedste hoteller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hedegaarden – Engesvang

Perfekt til din rejse i Midtjylland

Midt mellem Ikast og Silkeborg ligger Hedegaarden, der er et skønt bed & breakfast som tidligere gæster bare knuselsker. Her får både værelser, morgenmad og det venlige værtspar rosende ord med på vejen.

Hedegaarden har værelser, hvor I kan bo fire personer sammen. Værelserne har bl.a. tv, elkedel, kaffemaskine, køleskab og gratis wifi. Der er desuden legeplads, havegrill og picnicområde. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lunds Hotel – Bogense

Med perfekt beliggenhed på havnen

Det ganske lille Lunds Hotel har kun seks værelser og ligger skønt på havnen i Bogense. Det er et superpopulært overnatningssted, hvor du skal booke i god tid i højsæsonen.

Værelserne på Lunds Hotel er moderne med bl.a. tv, elkedel, gratis wifi og balkon eller terrasse. Der er gratis parkering og gratis morgenmad inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sandkaas Badehotel – Allinge

Ved stranden i Allinge

Tidligere gæster er bare vilde med Sandkaas Badehotel, der kun er for voksne. Især fremhæver de det søde værtspar og den rigtig gode morgenmad.

Hotellet har kun 15 værelser og næsten lige så mange værelsestyper. Der er også mulighed for at booke familieværelser. Sandkaas Badehotel tilbyder gratis morgenmadsbuffet og har desuden bar og have. Over vejen ligger stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Stephansens Hotel – Randers

Topvalg i Randers

I Randers bor du godt på det lille Stephansens Hotel, der kun har ni værelser. Som det ofte er tilfældet ved små overnatningssteder, så er det værterne og den personlige service gæsterne sætter pris på.

Værelserne på Stephansens Hotel er enkelt indrettet og har bl.a. tv og gratis wifi. Morgenmad er inkluderet og mod betaling er det muligt at parkere tæt på hotellet.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Als Kloster – Sønderborg

Skønt indrettet overnatningssted

Det hyggelige gårdhotel kalder Als Kloster sig slev. Og jo, det er et charmerende overnatningssted med mange fine detaljer, der venter. Als Kloster ligger tæt på Sønderborg og det er et perfekt udgangspunkt til udflugter i det sønderjyske.

Hotellet tilbyder flere forskellige værelsestyper med både privat og delt badeværelse. Als Kloster har desuden have, terrasse og gratis parkering. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Godstedlund – Maribo

Lollands bedste overnatningssted

I en ældre hyggelig bygning ca. 10 km fra Maribo ligger Godstedlund, der har syv værelser med delt bad/toilet, men til gengæld er udstyret med stort tv, elkedel, mikrobølgeovn og gratis wifi.

Godstedlund tilbyder desuden have, bar/lounge og en god restaurant. Parkering er gratis, og der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Jungshoved Præstegård – Præstø

Idyllisk beliggenhed ud til vandet

Beliggenhed, indretning og det søde værtspar får tidligere gæster til at give Jungshoved Præstegård topkarakter. Her bor du idyllisk i pragtfulde omgivelser ud til vandet ca. 10 km syd for Præstø.

Det lille hotel har kun syv værelser, men du har alligevel mulighed for at booke familieværelse eller romantiksuite. Jungshoved Præstegård har desuden have, picnicområde, udlejning af cykler og mulighed for at tilkøbe morgenmad. Parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Edelsminde Bed & Breakfast – Haslev

Perfekt beliggenhed på Sydsjælland

Skal du på opdagelse på Sydsjælland, hvor f.eks. Skovtårnet og Stevns Klint venter, så er Edelsminde Bed & Breakfast det perfekte udgangspunkt. Her bor du skønt med mulighed for at booke familieværelser.

Det er bl.a. værtinden Anni og den lækre morgenmad, der får tidligere gæster til at give Edelsminde Bed & Breakfast topkarakterer. Det hyggelige overnatningssted har have, picnicområde og fælles køkkenmed køleskab og mikrobølgeovn. Parkering er gratis.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Villa Provence – Aarhus

Et af Aarhus bedste hoteller

Et hotel, der igen og igen får gode anmeldelser er Villa Provence i Aarhus. Der er tale om et mindre hotel med charmerende fransk touch, der ligger centralt i Smilets By.

Her kan du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har bl.a. tv, pengeskab og gratis wifi. Faciliteterne på Villa Provence tæller f.eks. deli, have og bar/lounge. Du kan tilkøbe morgenmad, og hotellet tilbyder desuden parkering mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

71 Nyhavn Hotel – København

Fantastisk anmelderrost hotel med god beliggenhed

For enden af hyggelige Nyhavn ligger et af Københavns bedste hoteller. Der er tale om 71 Nyhavn Hotel, der ligger i en af havnens gamle lagerbygninger.

Med bjælker i loftet er man ikke i tvivl om, at man befinder sig i en ældre bygning. Det er charmerende og med til at skabe nogle hyggelige rammer. Værelserne er selvfølgelig moderne og har alle de faciliteter, man kan forvente af et luksushotel.

71 Nyhavn Hotel tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant og gratis morgenmad som tidligere gæster roser. De er også vilde med beliggenheden og det venlige personale. Parkering er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Danmarks bedste hoteller. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitDenmark for at få inspiration til oplevelser, der hvor du booker overnatning.