Aarhus bedste billige hoteller

Aarhus har er overraskende lille antal hoteller. Langt fra alle får gode anmeldelser og skal det også være billigt, så kan det være svært at finde det helt rigtige overnatningssted. Men du kan med fordel læse med her, hvor vi gennemgår Aarhus bedste billige hoteller.

Du kan læse mere om bl.a. aktiviteter og seværdigheder i indlægget Oplevelser i Aarhus.

 

Hotel Faber

Det bedste billige hotel i Aarhus

At det ikke behøver være dyrt for at bo godt er Hotel Faber et godt eksempel på. Tidligere gæster er især glade for det venlige personale og beliggenheden tæt på Aros.

På Hotel Faber kan du vælge mellem klassiske værelser og lejligheder med køkken/tekøkken samt 40 tommers fladskærmstv og gratis wifi. Det er muligt at parkere ved hotellet efter anmodning.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wake Up Aarhus

Centralt i Aarhus ved Bruun’s Galleri

Endnu et godt og billigt overnatningssted i Aarhus. På Wake Up bor du på gode funktionelle værelser i moderne look. Der er mulighed for at booke familieværelser, der ligesom de øvrige værelsestyper har tv, gratis wifi og privat badeværelse.

Wake Up tilbyder faciliteter som vaskeservice, snackbar og forretningscenter. Morgenmad og parkering er tilgængelig mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

BOOK1 by Brøchner Hotels

Hostel med mulighed for privat værelse

Tæt på Aros og Den Gamle By ligger Book1, hvor du både kan booke sovesal og værelser med privat bad. Hotellet blev moderniseret i 2020 og fremstår i dag lyst og moderne i cool design.

Af faciliteter har Book1 kaffebar, bar/lounge, restaurant og selvbetjeningsvaskeri. Der kan tilkøbes morgenmad, og du kan parkere lige udenfor døren mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Aarhus bedste billige hoteller. Du finder et endnu større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitAarhus for at få inspiration til oplevelser under dit ophold i byen.