Aarhus bedste hoteller

aarhus bedste hoteller

Find Aarhus bedste hoteller lige her. Danmarks anden største by har et pænt udvalg af hoteller, men det er værd at se sig godt for inden man booker.

Det er bestemt ikke altid, at prisen følger kvaliteten, så læs med her, hvis du vil være sikker på så at bo godt under dit ophold i Aarhus.

Du kan læse om bl.a. aktiviteter og seværdigheder i byen i indlægget Oplevelser i Aarhus.

 

Hotel GUESTapart – Aarhus

Måske et af danmarks bedste hoteller

Fantastisk overnatningssted, der målt på antallet af gode anmeldelser fra tidligere gæster kandiderer til titlen som Danmarks bedste hotel. GUESTapart ligger i Aarhus og har 86 moderne lejligheder i forskellig størrelse og standard.

Uanset type får du bl.a. tv, gratis wifi og køkken med køleskab, køkkengrej, opvaskemaskine og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet har en lang række faciliteter som f.eks. have, sauna, fitness, bar/lounge og restaurant med gratis morgenmad.

Hotel GUESTapart tilbyder gratis parkering og ligger tæt på letbanen, der kan bringe dig ind til Aarhus centrum.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Villa Provence – Aarhus

Et af Aarhus bedste hoteller

Et hotel, der igen og igen får gode anmeldelser er Villa Provence i Aarhus. Der er tale om et mindre hotel med charmerende fransk touch, der ligger centralt i Smilets By.

Her kan du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der alle har bl.a. tv, pengeskab og gratis wifi. Faciliteterne på Villa Provence tæller f.eks. deli, have og bar/lounge. Du kan tilkøbe morgenmad, og hotellet tilbyder desuden parkering mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Royal

4-stjernet hotel i Aarhus centrum

I en pragtfuld ældre bygning ligger det skønne hotel Royal, der hører til et af Aarhus bedste hoteller – i hvert fald, hvis man skal tro tidligere gæster. Her bor du centralt i Aarhus tæt på shopping, spisesteder og seværdigheder.

Hotel Royal har 66 værelser fordelt på forskellige værelsestyper, der alle er smagfuldt indrettet og har tv, minibar, pengeskab, pudemenu, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Af  faciliteter finder du bl.a. fitness, snackbar, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er som regel inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SOFS Boutique Hotel

Hyggeligt og romantisk hotel centralt i Aarhus

Det lækre og stilrene SOFS Boutique Hotel ligger i Aarhus centrum tæt på alt hvad byen har at tilbyde. Hotellet har kun 26 værelser, men alligevel kan du vælge mellem en lang række værelsestyper i forskellig størrelse og med privat eller delt badeværelse.

SOFS Boutique Hotel har faciliteter som kaffebar, bar/lounge og tagterrasse. Det venlige personale hjælper gerne med udflugter/billetter og der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Radisson RED Aarhus

Lækkert livstilskoncept fra Radissonkæden

I centrum af Aarhus og et stenkast fra kunstmuseet Aros bor du godt på Radisson RED, der er et koncepthotel henvendt til generation Y. Hotellet er smagfuldt indrettet og tilbyder bl.a. deli, fitness, bar/lounge og restaurant.

Vælg mellem flere forskellige værelsestyper, der har pengeskab, 40-tommers tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Parkering og morgenmadsbuffet tilbydes mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Oasia Aarhus

Ved Aarhus Banegård

Tæt på banegaården og Aarhus centrum ligger Hotel Oasia, der i alt har 91 værelser fordelt på otte værelsestyper. Uanset hvilken standard du vælger, så får du tv, gratis wifi og premium sengetøj.

Der er tale om et rigtig godt 3-stjernet hotel, som du ofte kan booke til en favorabel pris. Hotel Oasia tilbyder bl.a. fitness, bar/lounge, gårdhave og gratis morgenmadsbuffet. Parkering er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Faber

Det bedste billige hotel i Aarhus

At det ikke behøver være dyrt for at bo godt er Hotel Faber et godt eksempel på. Tidligere gæster er især glade for det venlige personale og beliggenheden tæt på Aros.

På Hotel Faber kan du vælge mellem klassiske værelser og lejligheder med køkken/tekøkken samt 40 tommers fladskærmstv og gratis wifi. Det er muligt at parkere ved hotellet efter anmodning.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wake Up Aarhus

Centralt i Aarhus ved Bruun’s Galleri

Endnu et godt og billigt overnatningssted i Aarhus. På Wake Up bor du på gode funktionelle værelser i moderne look. Der er mulighed for at booke familieværelser, der ligesom de øvrige værelsestyper har tv, gratis wifi og privat badeværelse.

Wake Up tilbyder faciliteter som vaskeservice, snackbar og forretningscenter. Morgenmad og parkering er tilgængelig mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

BOOK1 by Brøchner Hotels

Hostel med mulighed for privat værelse

Tæt på Aros og Den Gamle By ligger Book1, hvor du både kan booke sovesal og værelser med privat bad. Hotellet blev moderniseret i 2020 og fremstår i dag lyst og moderne i cool design.

Af faciliteter har Book1 kaffebar, bar/lounge, restaurant og selvbetjeningsvaskeri. Der kan tilkøbes morgenmad, og du kan parkere lige udenfor døren mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Aarhus bedste hoteller. Du finder et endnu større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitAarhus for at få inspiration til oplevelser under dit ophold i byen.