Københavns bedste billige hoteller

københvans bedste billige hoteller

Hvorfor ikke bo godt og billigt på samme tid. Det kan faktisk lade sig gøre – også i København. Den danske hovedstad er generelt en rigtig dyr by at booke overnatning, men læs med, hvor vi præsenterer Københavns bedste billige hoteller.

 

Cityhub Copenhagen

Københavns bedste billige hotel

At det ikke behøver at være dyrt at bo godt i København, er Cityhub Copenhagen et godt eksempel på. Hotellet ligger endda centralt og tilbyder værelser med plads til fire personer – perfekt til den billige familieferie i København. De øvrige værelsestyper har delt badeværelse.

Cityhub Copenhagen har desuden spa, gratis wifi og døgnåben reception. Morgenmad kan tilkøbes. Der er ikke mulighed for parkering ved hotellet. Alt i alt er Cityhub Copenhagen uden tvivl et af Københavns bedste billige hoteller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Next House Copenhagen

Tæt på centrum

Next House Copenhagen er et større hostel, hvor du kan vælge mellem sovesale og privat dobbeltværelse. Du bor i gåafstand til centrum og Københavns Hovedbanegård.

Stedet tilbyder faciliteter som fitness, bar/lounge, restaurant og selvbetjeningsvaskeri. Der er cykeludlejning på stedet. På Next House kan du desuden tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Zleep Hotel Copenhagen Arena

Nabo til Royal Arena

Skal du deltage i en event i Royal Arena eller vil du bare gerne bo godt og billigt i København, så kunne Zleep Hotel Copenhagen Arena være noget for dig.

Selvom hotellet ligger udenfor centrum, så er der kun et stenkast til metroen, der kan bringe dig til det centrale København på 10-15 minutter. På Zleep Hotel finder du flere forskellige værelsestyper – bl.a. familieværelser.

Af faciliteter finder du fitness, bar/lounge og kaffebar. Parkering er tilgængelig og der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Globalhagen Hostel

Hostel på Nørrebro

Globalhagen Hostel tilbyder værelser og sovesale af forskellig størrelse. Alle har de delt/fælles badeværelse. Du bor på Nørrebro tæt på søerne, hvorfra der er ca. 20 minutters gang til centrum.

Det lille hostel tilbyder kaffebar, bar/lounge, restaurant, fællesstue og selvbetjeningsvaskeri. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Billig overnatning tæt på Rådhuspladsen

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade har hele 585 værelser fordelt på flere forskellige værelsestyper. Du kan bl.a. booke familieværelser og/eller værelser med delvis havneudsigt.

Hotellet ligger ca. 15 minutters gang fra Rådhuspladsen og har faciliteter som bar/lounge, restaurant, snackbar og selvbetjeningsvaskeri. Morgenmad kan tilkøbes. Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade er desuden et af de mest handicapvenlige hoteller i København.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Steel House

Budgethotel med swimmingpool

Ved Vesterport og dermed 10 minutters gang fra Rådhuspladsen ligger Steel House, hvor du kan booke en lang række værelsestyper. Der er private værelser (også familieværelser) og sovesale, der kan være mixede eller kun til kvinder.

Steel House tilbyder faciliteter som fitness, kaffebar, bar/lounge og vaskeri. Morgenmad er tilgængelig og du kan parkere på stedet mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Go Hotel City

Mulighed for at bo i lejlighed

På Go Hotel City bor du godt og billigt i lyse moderne værelser. Der er flere forskellige værelsestyper, men også lejligheder med tekøkken. Hotellet ligger på Amager med 600 meter til metroen og få minutters gang til Amager Strandpark.

Go Hotel City har desuden selvbetjeningsvaskeri og en cool tagterrasse. Der er parkering mod betaling, og du har også mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Comwell Copenhagen Portside

Nyt og moderne hotel i Nordhavn

Så skal vi til Nordhavn og det nye moderne Comwell Copenhagen Portside, der er en anelse dyrere end de øvrige hoteller på siden. Til gengæld bor du på skønne værelser med bl.a. 40-tommers tv, pengeskab og gratis wifi.

Selvom hotellet ligger lidt udenfor centrum, så har du metroen som nabo og der er kun få minutters gang til s-toget. Comwell Copenhagen Portside har faciliteter som fitness, gårdhave, bar/lounge og restaurant. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wakeup Copenhagen Borgergade

Endnu et godt og billigt hotel fra Wakeup-kæden

Et stenkast fra Marmorkirken og Amalienborg ligger Wakeup Copenhagen Borgergade, der er et kæmpehotel, hvor du har mulighed for at booke familieværelser.

Hotellet har en række faciliteter som bar/lounge, restaurant, forretningscenter og selvbetjeningsvaskeri. Morgenmand og parkering tilgængelig mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Københavns bedste billige hoteller. Du finder et endnu større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitCopenhagen for at få inspiration til oplevelser under dit ophold i byen.