Odenses bedste hoteller

odenses bedste hoteller

Læs om Odenses bedste hoteller lige her. Vil du være sikker på at bo godt under dit ophold i Danmarks tredjestørste by, så er det en god idé at lave lidt research. Odense har på trods af størrelsen kun få hoteller, der får gode anmeldelser af tidligere gæster. De er der, og du kan finde dem lige her.

 

Hotel Odeon

Nyt moderne hotel

Hotel Odeon er et nyt moderne hotel, der ligger centralt i Odense og et stenkast fra H.C. Andersens Hus. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, der har fladskærmstv, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Hotellet tilbyder bl.a. bar/lounge, kaffebar, restaurant, gratis morgenmad og døgnåben reception. Der er mulighed for at parkere mod betaling. Skal man tro tidligere gæster, så hører Hotel Odeon til blandt Odenses bedste hoteller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Engholm BB

Bed & Breakfast med topanmeldelser

Så skal vi lidt udenfor Odense centrum og til det anmelderroste Engholm BB, der er et bed & breakfast med seks mindre lejligheder, der har køkken, tv og gratis wifi.

Engholm BB har selvbetjeningsvaskeri og gratis parkering. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amalie B&B Apartments

Bo tæt på centrum til en rigtig god pris

Amalie B&B Apartments er et mindre overnatningssted med både værelser og lejligheder, der enten har delt eller privat badeværelse. Der er mulighed for at bo op til seks personer sammen.

Der er ca. 1 km til centrum fra Amalie B&B Apartments, der har have, te/kaffefaciliteter, gratis wifi og gratis parkering. Du kan tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Comwell H.C. Andersen Odense Dolce by Wyndham

Moderne 4-stjernet hotel centralt i byen

Comwell-kædens hotel i Odense ligger centralt i Odense tæt på H.C. Andersens Hus. Her bor du på et lyst og moderne hotel, der er smagfuldt indrettet.

Det 4-stjernede hotel har 157 værelser med bl.a. tv, pudemenu, pengeskab og gratis wifi. Blandt faciliteterne finder du motionscenter, bar/lounge, restaurant og konferencecenter. Morgenmad er inkluderet i prisen og der er mulighed for parkering ved hotellet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Danhostel Odense Kragsbjerggaard

Godt og billigt overnatningssted udenfor centrum

Hvis du ikke behøver at bo i centrum, så har du mulighed for at bo billigt på Danhostel, der ligger ca 3 km fra Odense bymidte. Her kan du vælge mellem en række forskellige værelsestyper, der har delt eller privat bad.

Danhostel Kragsbjerggaard har have, vaskeri, legeplads og fælles køleskab og mikrobølgeovn. Du kan parkere gratis på stedet og kan tilkøbe morgenmadsbuffet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

First Hotel Grand Odense

Et af Odenses ældste hoteller

Man kan næsten ikke bo mere centralt i Odense end på First Hotel Grand. Her er du tæt på banegården og alt hvad Danmarks tredjestørste by har at byde på.

Hotellet har 135 værelser fordelt på otte forskellige værelsestyper, der alle har tv, pengeskab, gratis wifi og premium sengetøj. Morgenmad er inkluderet i prisen på First Hotel Grand, der har faciliteter som fitness, bar/lounge, restaurant og døgnåben reception.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

City Hotel Nattergalen

Mindre hotel med hyggelig tagterrasse

Det 3-stjernede City Hotel Nattergalen ligger ved Møntergården centralt i Odense. Her bor du på gode funktionelle værelser og har mulighed for at booke enkeltværelse.

City Hotel Nattergalen har en rigtig hyggelig tagterrasse, men også bar/lounge, restaurant og gratis te og kaffe i løbet af dagen. Morgenmad er inkluderet og du kan parkere ved hotellet mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Odenses bedste hoteller. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på VisitOdense for at få inspiration til oplevelser, der hvor du booker overnatning.