Aalborgs bedste hoteller

Nysgerrig på Aalborgs bedste hoteller? Læs med her. Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og har et pænt udvalg af overnatningssteder.

Det er bestemt ikke alle, der får gode anmeldelser af tidligere gæster, men du kan med fordel læse videre, hvis du vil være sikker på at bo godt under dit ophold i Aalborg.

 

Kompas Hotel Aalborg

Lækkert moderne hotel

Kompas Hotel hører til blandt Aalborgs bedste hoteller. Her bor du få hundrede meter fra både centrum og havnefronten i lækre moderne værelser. Du kan f.eks. booke almindelige værelser, skønne suiter og lejligheder med tre soveværelser.

Hotellet tilbyder gratis morgenmad og har faciliteter som f.eks. kaffebar, bar/lounge og fitness. Parkering er tilgængelig på Kompas Hotel Aalborg, der får riugtig gode anmeldelser af tidligere gæster.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pier 5 Hotel

Ved den hyggelige havnefront

Pier 5 Hotel ligger ud til havnefronten og med få minutters gang til den centrale del af byen. Det 4-stjernede hotel har 156 værelser fordelt på flere forskellige værelsestyper.

Af faciliteter kan Pier 5 Hotel tilbyde have, terrasse, bar/lounge og te/kaffe på fællesarealerne. Både morgenmad og parkering er tilgængelig mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Zleep Hotel

Bo godt og billigt i Aalborg

Zleep-kædens hotel i Aalborg får rigtig gode anmeldelser af tidligere gæster. Her kan du bo til en rigtig god pris ca. 10 minutters gang fra Aalborg centrum.

Zleep Hotel er moderne indrettet og tilbyder bl.a. familieværelser. Du kan tilkøbe morgenmad og der er mulighed for at parkere mod betaling. Hotellet har desuden bar/lounge og kaffe/te på fællesareakerne.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hotel Scheelsminde

4-stjernet hotel med indendørs swimmingpool

Hvis du ikke behøver at bo tæt på centrum, så er det 4-stjernede Hotel Scheelsminde et rigtig godt valg. Hotellet ligger ca. 4 km fra Aalborg bymidte og tilbyder flere forskellige værelsestyper – fra standard til juniorsuite.

Faciliteterne tæller bl.a. spa, sauna, have, bar/lounge, restaurant og indendørs swimmingpool. Du kan tilkøbe morgenmad, mens parkering er gratis. Skal man tro anmeldelserne, så er Scheelsminde et af Aalborgs bedste hoteller.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Milling Hotel Gestus

Centralt i Aalborg

På Milling Hotel Gestus bor du i det centrale Aalborg tæt på alt hvad byen har at byde på. Hotellet har 89 værelser – bl.a. har du mulighed for at booke familieværelser.

Milling Hotel Gestus har bar/lounge, terrasse og døgnåben reception. Morgenmadsbuffet er inkluderet og der er parkering ved hotellet mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Comwell Hvide Hus Aalborg

Kendt hotel tæt på centrum og museet Kunsten

Hotel Hvide Hus er i dag en del af Comwell-kæden. Det er et af Aalborgs mest kendte hoteller, der har 198 værelser med bl.a. tv, pengeskab, pudemenu, premium sengetøj og gratis wifi.

Det 4-stjernede hotel tilbyder gratis morgenmad og tilbyder have, fitness, bar/lounge og restaurant, der har åbent til frokost og aften. Der kan parkeres ved hotellet mod betaling.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 


Det var Aalborgs bedste hoteller. Du finder et større udvalg på f.eks. hotels.com, men ingen steder, der får lige så gode anmeldelser som ovenstående.

Du kan klikke ind på EnjoyNordjylland for at få inspiration til oplevelser i Aalborg.